Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

"Ηράκλειο" : υπέγραψε ο Γιάννης Καραλής !

Ο Γιάννης Καραλής με τους προπονητές του "Ηράκλειο" Μανόλη Δημητριάδη και Βασίλη Ράλλη.

O Γιάννης Καραλής, ένας παίκτης που διακρίνεται για την αγωνιστικότητα, το ήθος και για τον καλό του χαρακτήρα μέσα και έξω από το γήπεδο, προστέθηκε στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του “Ηράκλειο” Ο.Α.Α.

Ο Γιάννης Καραλής γεννήθηκε στις 11-7-1980, έχει ύψος 2.01μ και παίζει στις θέσεις “4” και “5”. Γεννήθηκε στην Ρουμανία και έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα. Από την πόλη της Θεσσαλίας ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο μπάσκετ στις ακαδημίες του Σπόρτιγκ Τρικάλων. Στο παιδικό έπαιξε στον ΔΑΝΑΟ Τρικάλων και στην συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα με τους Πελασγούς Μεγάλων Καλυβίων. Συνέχισε στην ΔΑΦΝΗ Χαϊδαρίου (Γ’ Εθνική), στον ΑΣ Τρικάλων (Γ’ και Β’ Εθνική) και τα τελευταία 3 χρόνια ήταν στην Ιεράπετρα. Ο Γιάννης Καραλής ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές στους παράγοντες και στους φιλάθλους της Ιεράπετρας.

Αμέσως μετά την συμφωνία με το “Ηράκλειο” Ο.Α.Α ο Γιάννης Καραλής δήλωσε : “Μετά από 3 χρόνια στην Ιεράπετρα είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην Κρήτη και μάλιστα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Οι στόχοι του “Ηράκλειο” είναι υψηλοί, όπως άλλωστε αρμόζει σε αυτήν την ομάδα και θα προσπαθήσω και εγώ να συνεισφέρω στην πραγματοποίηση των οραμάτων των ανθρώπων του συλλόγου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: