Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΟΦΗ : πολύ κοντά στον Νίκο Ορφανό - ο παίκης ζήτησε δύο μέρες προθεσμία για να δώσει την τελική του απάντηση !

Με τον Νίκο Ορφανό (στην φωτογραφία από τον αγώνα Α2 του Πανοράματος (νο. 9) με την Δάφνη και τον Γιάννη Κακιούζη) συναντήθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο οι άνθρωποι του ΟΦΗ για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας. Για το θέμα της μεταγραφής του πρώην παίκτη του Άρη (στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία ο Ανδρέα Ματσόν και του έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής) είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση μας), ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ έχει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “Πατρίς.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βασιλάκη αναφέρει : “Στον πρώην παίκτη του Κεραυνού Αιγίου (208 πόντοι σε 19 ματς της Α2 φέτος) έγινε ήδη μια επαφή στην Αθήνα και το κλίμα ήταν θετικό. Το γεγονός ότι έρχεται στην πόλη μας για να μιλήσει με τους παράγοντες του ΟΦΗ σημαίνει πολλά ωστόσο δεν μπορούμε να θεωρούμε ακόμα δεδομένη τη θετική κατάληξη. Ο Ορφανός είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1μ.90 εκατ. και αγωνίζεται τόσο στη θέση του πλέι μέικερ, όσο και σ’ αυτήν του σούτινγκ γκαρντ. Είναι καλός χειριστής της μπάλας, ενώ να αναφέρουμε πως παλαιότερα έχει φορέσει και τη φανέλα του Αρη στην Α1 φυσικά. Πέρυσι βρισκόταν στο ρόστερ του Πανοράματος, ωστόσο η συμμετοχή του δεν ήταν μεγάλη. Το θέμα του Ορφανού έχει άμεση σχέση με την περίπτωση του Τσακιρίδη, ο οποίος όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν έχει απαντήσει ακόμα οριστικά στην βελτιωμένη πρόταση του ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της ομάδας θα τον περιμένουν ακόμα 2-3 μέρες αλλιώς θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία με τον Ορφανό (εφόσον αυτή επιτευχθεί φυσικά). Κατά τ’ άλλα σε καλό δρόμο βρίσκεται και η μεταγραφή του Θόδωρου Βαρδιάνου. Είναι πολύ πιθανό μέχρι τη Δευτέρα να υπάρξει αίσιο τέλος αλλιώς θα επανεξεταστούν οι εναλλακτικές λύσεις για τη θέση “3””.

Να σημειώσουμε εμείς εδώ ότι με τον Θόδωρο Βαρδιάνο, έχει κανονιστεί και με αυτόν συνάντηση την Παρασκευή το μεσημέρι στο Ηράκλειο, με τους παράγοντες του ΟΦΗ να φαίνονται αισιόδοξοι και για αυτήν περίπτωση, αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε την Πέμπτη με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ακόμα μία φορά, με την συνάντηση να γίνεται σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ο πρώην παίκτης του Κεραυνού Αιγίου αφού είδε και τις εγκαταστάσεις της ομάδας και συζήτησε και κάποια άλλα θέματα με τους παράγοντες της ομάδας ζήτησε δύο μέρες προθεσμία για να δώσει την τελική του απάντηση.

Το athleticradio.gr μίλησε με τον 26χρονο γκάρντ, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ορφανού: «Σήμερα γνώρισα τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι είναι όλοι εξαιρετικοί και με ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ. Όλα είναι πολύ ωραία στο Ηράκλειο και βλέπω με πολύ θετικό μάτι αυτή τη μεταγραφή. Ζήτησα από τους ανθρώπους του ΟΦΗ δύο μέρες προθεσμία για να σκεφτώ και να τους δώσω την τελική μου απάντηση. Πιστεύω πως το αργότερο την επόμενη εβδομάδα το θέμα θα έχει κλείσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: