Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΕΣΑΚΕ - All Star Game 2010 : "κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη των ανθρώπων του Ηρακλείου για το μπάσκετ"

πηγη : www.esake.gr
To ALL STAR GAME 2010 «ταξιδεύει» στην Κρήτη!
Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ, με γνώμονα την αποκέντρωση του μπάσκετ, όρισαν φέτος τη διεξαγωγή του 18ου ALL STAR GAME στην Κρήτη, όπου βρήκαν άξιους συμπαραστάτες τον Δήμο Ηρακλείου και τον Δήμο Νέας Αλικαρνασσού.
Το Ηράκλειο μπορεί να μην εκπροσωπείται φέτος στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη των ανθρώπων του για το μπάσκετ.
Το νεόδμητο Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Δύο Αοράκια, το νέο «στολίδι» του αθλητισμού χωρητικότητας περίπου 5.200 θεατών, θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του για να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα «αστέρια» της Α1 στις 13 και 14 Μαρτίου 2010.

Η ψηφοφορία για την επιλογή των παικτών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα των GREEK STARS vs THE REST OF THE WORLD ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010. Από την ψηφοφορία των επισκεπτών στο site του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) και στο site του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) θα αναδειχθούν οι πεντάδες των δύο ομάδων. Η τελική σύνθεση των ομάδων θα προκύψει από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που θα διενεργηθεί μεταξύ των 14 προπονητών της Α1. Η αγωνία για την ανάδειξη των παικτών που θα απαρτίσουν τους GREEK STARS και τους REST OF THE WORLD είναι μεγάλη. Οι δύο ομάδες αριθμούν από 8 νίκες η καθεμία, αλλά και μία ισοπαλία!
Το μενού του 18ου ALL STAR GAME 2010 περιλαμβάνει για όγδοη φορά τον αγώνα των Ελπίδων και για τέταρτη φορά τον αγώνα των αθλητών μπάσκετ με καρότσι (ΟΣΕΚΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: