Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Παναγιώτης Γιαννάκης : "Δεν ασχολούμαστε με σενάρια"


Η Ανγκόλα μπορεί να δυσκόλεψε για ένα δεκάλεπτο την Εθνική ομάδα αλλά όπως υποστήριξε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης η ώρα ήταν η… αιτία. "Είναι δύσκολη ώρα για μπάσκετ και φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο" είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: "Η Ανγκόλα πάλεψε, αλλά με την άμυνά μας τους δημιουργήσαμε προβλήματα. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας".
Τα σενάρια για το ποιά θέση θα κατακτήσει στον όμιλο η κάθε ομάδα έχουν αρχίσει, αλλά ο Παναγιώτης Γιαννάκης δηλώνει πως: "Δεν ασχολούμαστε με σενάρια για τα προημιτελικά, αλλά με την Κίνα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο έχουμε πολλά να μάθουμε, από μια ομάδα που παίζει με διαφορετικό στυλ σε σχέση με εμάς".

Στην αντίπερα όχθη, ο Αλμπέρτο ντε Καρβάλιο τόνισε: "Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι είναι καλύτερη από εμάς, αλλά δείξαμε πολύ άσχημο πρόσωπο, ενώ επιπλέον είχαμε και το πρόβλημα με τις απουσίες, εξαιτίας τραυματισμών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: