Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

"Όλα τα λεφτά την Τετάρτη"



Ο Νίκος Ζήσης γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια νίκη επί της Ανγκόλας, αλλά όπως δηλώνει και ο ίδιος "όλα θα κριθούν στο ματς της Τετάρτης, που είναι όλα τα λεφτά για μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι στα προημιτελικά" και συνέχισε αναφερόμενος στο ματς με την Ανγκόλα: "Κάναμε αυτό που έπρεπε και είμαστε στους "8". Τώρα θέλουμε την τρίτη θέση του ομίλου. Μάθαμε από τις ήττες από Ισπανία και ΗΠΑ".

Ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε: "Η ώρα ήταν λίγο περίεργη, αλλά παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και δείξαμε χαρακτήρα" και πρόσθεσε για το ματς με την Κίνα: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη, Νίκος Λινάρδος τόνισε: "Τα παιδιά έδειξαν κατανόηση και βγάλανε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Σε ένα μεγάλο τουρνουά χρειάζονται και οι παίκτες του πάγκου. Το σημερινό ματς ήταν ένα τεστ για το ματς εναντίον της Κίνας", ενώ αναφορικά με την απουσία του Σχορτσιανίτη τόνισε: "Πονούσε λίγο στο ζέσταμα και προφυλάχθηκε για να είναι πιο έτοιμος με Κίνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: