Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης : "Χρειάζομαι χρόνο"


Η ήττα από τις ΗΠΑ ανήκει πλέον στο παρελθόν και στην Εθνική μας ομάδα προετοιμάζονται για τα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Αγκόλα και Κίνα. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να κάνει την υπέρβαση και να είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στο ματς με το συγκρότημα του Μάικ Σιζέφσκι, ωστόσο ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση…

"Δεν παίζω στο επίπεδο που ήμουν πριν από δύο χρόνια, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού έχω να παίξω μπάσκετ περίπου έναν χρόνο", τόνισε αρχικά ο δυναμικός σέντερ και συνέχισε: "Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να επανέλθω. Δεν έχουμε άγχος για τα δύο παιχνίδι που απομένουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μικρός. Ειδικά το ματς της Δευτέρας με την Κίνα είναι πολύ δύσκολο. Όμως είμαστε έτοιμοι".

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε για τη συνέχεια: "Υποπέσαμε σε κάποια λάθη, που μας έκαναν να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Όμως, ακόμη και από αυτήν την κατάσταση, θα βγει κάτι καλό. Θα μας βοηθήσει να δούμε κάποια πράγματα, ώστε στους επόμενους αγώνες να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Δεν μπορούμε να τρέξουμε την μπάλα από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: