Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Κλιμάκια Εθνικών ομάδων στην Κρήτη : ... λύθηκε ο ... Γρίφος !


Ένας καλός φίλος μέσω email που μας έστειλε φαίνεται ότι έλυσε τον … γρίφο με τα Κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων που δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Κρήτη. Και φαίνεται ότι φταίει η … φωτογραφία που παραθέτουμε (και ο φίλος μας ο Μανόλης … μέσα στο πρόβλημα) και βέβαια σύμφωνα με την άποψη του δικαιώνονται (για μια … ακόμη φορά) οι my friends George, Michel and Antony !

Η φωτογραφία λοιπόν που παραθέτουμε την τραβήξαμε στην Νικήτη της Χαλκιδικής στο Διεθνές Τουρνουά Φιλιάς των Παμπαίδων με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων των χωρών Ελλάδας- Γαλλίας – Ισπανίας – Ιταλίας και αποθανατίζει τους πατεράδες των 14 παιδιών που συμμετείχαν στην Ελληνική αποστολή.

Τονίζει λοιπόν ο φίλος μας “αν δημιουργηθεί Κλιμάκιο Εθνικής ομάδας Παίδων η Κορασίδων στην Κρήτη, θα μαζεύονται οι γονείς, που όπως λέει ο George είναι αναγκαίο κακό, θα τραβάει ο άλλος όλη την ημέρα με την κάμερα video και φωτογραφίες όπως λέει ο Michel και το μέλλον του Μπάσκετ της Κρήτης θα βαλτώσει με την παρεμβολή των blogs και των παραγόντων - γονέων που σκέπτονται μόνο το συμφέρον των παιδιών τους και μόνο, όπως λέει ο Antony. Για αυτό λοιπόν σου λένε οι εδώ μεγαλοπαράγοντες μακριά τα Κλιμάκια Εθνικών ομάδων από την Κρήτη γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παρακμάσει η ... ακμάζουσα σήμερα Μπασκετική πορεία του Νησιού, ειδικά ... στις υποδομές με όλες αυτές τις παρεμβολές !

***** Απαραίτητη Διευκρίνιση : Για μια ακόμα φορά συνειδητοποιήσαμε ότι πλέον έχουμε ξεπεράσει σαν Kretaworldbasket τα στενά όρια της Κρήτης και έχουμε κοντά μας πολλούς φίλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που διαβάζουν καθημερινά τις απόψεις μας, χωρίς όμως να μπορούν όπως είναι φυσικό σε ορισμένες περιπτώσεις να καταλάβουν τα δικά μας τοπικά θέματα και προβλήματα. Δεχθήκαμε λοιπόν τηλεφωνήματα για το όσα αναφέρουμε παραπάνω και θα πρέπει να διευκρινίσουμε εμείς είμαστε προφανώς στο πλευρό του "άγνωστου στρατιώτη", του Γονέα (που βέβαια ενεργεί και συμπεριφέρεται στα πλάισια της αθλητικής άμιλλας των παιδιών του). Και προφανώς για τα κακά της μοίρας μας στην Κρήτη δεν φταίνε οι γονείς και μάλιστα εμείς πιστεύουμε ότι στην ανάκαμψη που έρχεται θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Και βέβαια ο φίλος μας παραπάνω είναι φανερό ότι ειρωνεύεται όλους αυτούς που βλέπουν ακόμα και στον ύπνο τους γονείς (και τα blogs) να καταστρέφουν ... το μεγαλούργημα που έχουν δημιουργήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια στο ... Κρητικό Μπάσκετ, επειδή είναι κοντά στα παιδιά τους ή επειδή ξεσκεπάζουν αδικίες που γίνονται για πολλούς και διαφόρους λόγους ή επειδή πηγαίνουν στα γήπεδα και έτσι βλέπουν και καταλαβαίνουν την δική τους παντελή απουσία, εξαφάνιση και ανυπαρξία !

Δεν υπάρχουν σχόλια: