Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΑΣΚ : "…σταγόνα στον ωκεανό" !


Δελτίο Τύπου ΕΚΑΣΚ - Τρίτη 2-2-10 :

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξέθεσαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ οι Διοικήσεις των Διαιτητών και Κριτών Κρήτης σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Ένωσης. Μπορεί να έχουν εισπράξει στην αρχή της περιόδου κάποια χρήματα (10000 ευρώ οι διαιτητές και 6000 οι κριτές) αλλα αυτά είναι …σταγόνα στον ωκεανό αφού τους ωφείλονται χρήματα για τα τελευταία 2,5 χρόνια. Η διοίκηση της ΕΚΑΣΚ κατανόησε το πρόβλημα, το οποίο γνωρίζει έτσι κι αλλιώς, και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να βρεθεί μια λύση. Κυρίως θα πιέσει την ΕΟΚ να επισπεύσει την κατάθεση της δόσης που προβλέπεται από την επιχορήγηση της ΓΓΑ. Στη συνάντηση που έγινε σε καλό κλήμα Διαιτητές και Κριτές κατανόησαν ότι το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την συρρίκνωση της επιχορήγησης της ΕΟΚ και από την καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή της.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε οι κκ Χαλαμπαλάκης, Λεβέντης να συμμετέχουν στην επίτιμη οργανωτική επιτροπή για το ALL STAR GAME του ΕΣΑΚΕ που θα γίνει τον Μάρτιο στο κλειστό στα Δυο Αοράκια και η κ Αλεβιζάκη με τους κ.Σταθάκη, Kανάκη,Λυριτζάκη (θα μπορεί να βοηθήσει στην προβολή οπτικοακουστικού υλικού μέσω internet) στην οργανωτική επιτροπή που θα σχηματίσει ο ΔΑΟΗ.
Τέλος οι κκ Ελευθεριάδης και Κανάκης ενημέρωσαν τα μέλη για το αναπτυξιακό. Ως γνωστόν τα κορίτσια και τα αγόρια της Μικτής ΕΚΑΣΚ θα λάβουν μέρος σε προπονητικά φιλικά με ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στην Αθήνα 13-14/2/02 και 6-7/3/02 αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: