Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Α2 Ανδρών - ΑΓΟΡ : παρακολουθήσαμε ένα “θέατρο του παραλόγου” με τον Ηρακλή στο Ρέθυμνο !


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση του Ρεθύμνου, σχετικά με την διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή. Οι άνθρωποι του ΑΓΟΡ χαρακτηρίζουν …εχθρική την διαιτησία των Μαγκλογιάννη και Αναστόπουλου και ζητούν την εξαίρεση τους από τα επόμενα ματς της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διοίκηση του Α.Γ.Ο. Ρέθυμνο Aegean με λύπη και απογοήτευση παρακολούθησε ένα “θέατρο του παραλόγου” που διαδραματίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ το Σάββατο που μας πέρασε. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και είναι γνωστό επίσης η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο σαν ίση προς ίσο.
Βλέποντας το DVD* του αγώνα αρκετές φορές, με ηρεμία και νηφαλιότητα, μας δημιουργήθηκε άμεσα η απορία για ποιόν λόγο χρειάστηκε η τεράστια ώθηση που έδωσαν οι διαιτητές στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ. Η εχθρική διαιτησία των κυρίων Μαγκλογιάννη και Αναστόπουλου δεν μπορεί να μας αφήσει άφωνους. Όταν υπάρχουν 16 σφυρίγματα(!!!) στα οποία αλλάζει κατοχή η μπάλα, σ΄ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία φάση… ο νοών νοείτω.
Οι 2 διακοπές του αγώνα, σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα μας, για διαμαρτυρία της εξέδρας, ήταν τουλάχιστον υπερβολικές και απαράδεκτες. Αναρωτιόμαστε αν οι συγκεκριμένοι κύριοι διαιτητές έχουν σφυρίξει στο Ιβανώφειο, το οποίο έχει ήδη τιμωρηθεί 5 φορές(!) για έκτροπα που έχουν δημιουργηθεί εκεί.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δεν χρειάζεται καμιά βοήθεια από την διαιτησία για να ανέβει. Εκτός αν έπαιξε τον ρόλο της και προετοίμασε το έδαφος η ανακοίνωση της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ, από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ότι (αν είναι δυνατόν!) τους αδικεί η διαιτησία τον τελευταίο ενάμιση μήνα.
Κύριοι φτάνει πια! Το Ρέθυμνο δε θα ανεχθεί ξανά τέτοιες διαιτησίες και θα ζητήσει την εξαίρεση των παραπάνω διαιτητών από αγώνες τη ομάδας μας. Περιμένουμε επίσης την απόφαση της Κ.Ε.Δ. και της Ε.Ο.Κ. για την τιμωρία των παραπάνω κυρίων. Ο Α.Γ.Ο. Ρέθυμνο Aegean έχει αποδείξει το ήθος του και οι φίλαθλοι μας την συμπεριφορά τους στην έδρα μας, όπου έχουν χειροκροτήσει όλους τους αντιπάλους μας, νικητές και ηττημένους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και δεν μας καταβάλουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και τελεσίδικες αποφάσεις για το μέλλον μας. Το DVD του αγώνα είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: