Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Σητεία - Κραυγή Αγωνίας : ... "ζητάμε προπονητή για Παμπάιδες και Πάιδες" !


Από τον μηχανικό και παράγοντα του Σητειακού Παντελή Περδικάκη (στην φωτογραφία με τον επίσης μηχανικό και κουμπάρο του Γιάννη Μαυράκη) πήραμε το παρακάτω email, που δείχνει ποιά είναι τα πραγματικά προβλήματα του Μπάσκετ στην Κρήτη και όχι οι γονείς , τα blog και οι νέοι παράγοντες, όπως προσπαθούν επιμελώς να μας πείσουν κάποιοι. Αναλυτικά o φίλος - συνοδοιπόρος (και συνάδελφος) Παντελής αναφέρει :

"Αγαπητέ φίλε, χαιρόμαστε πολύ για το site σας και την αδιάλειπτη και σοβαρή ενημέρωση που μας προσφέρει. Συγχαρητήρια για την τεράστια αυτή προσπάθεια που δίνει πολλές φορές και το έναυσμα για περαιτέρω προβληματισμούς όσο αφορά το άθλημα που υπηρετούμε.
Βρισκόμαστε σε δυσχερή θέση διότι στην πόλη μας δεν υπάρχει προπονητής να αναλάβει τα τμήματα Παμπαίδων-Παίδων, παρότι οι υποδομές μας με 5 τμήματα Ακαδημιών από 6 έως 12 ετών εδώ και χρόνια λειτουργούν με συνέπεια.
Για το λόγω αυτό σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την παρακάτω αγγελία, γνωρίζοντας την ευρεία επισκεψιμότητα του site σας.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.
Για τον Σητειακό Α.Ο. , Παντελής Περδικάκης"



ΑΓΓΕΛΙΑ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζητείται προπονητής Μπάσκετ για ηλικίες Παμπαίδων-Παίδων στη ΣΗΤΕΙΑ για τρία απογεύματα κάθε εβδομάδα. Επιπρόσθετα θα καλύπτονται έξοδα μετακίνησης και διαμονή αν χρειασθεί. Οι συνθήκες εργασίες είναι πολύ καλές με αθλητές και παράγοντες γεμάτους όρεξη για Μπάσκετ. Προοπτική μονιμότερης και εκτενέστερης συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πληροφορίες: τηλ. 6973-663 778 , 6974-107 141


Για τον φίλο Αντώνη
Αυτά είναι φίλε Αντώνη τα προβλήματα του Μπάσκετ στην Κρήτη.
Παράγοντες γεμάτους όρεξη για Μπάσκετ και παιδία που διψούν να μάθουν σωστά το άθλημα και όμως δεν βρίσκεται ένας προπονητής να πάει στην Σητεία και να δουλέψει κάτω από άριστες συνθήκες, βοηθώντας εκτός όλων των άλλων και τον εαυτό του.
Για αυτό φίλε Αντώνη,
δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια παρελθόν, παρόν και μέλλον για τις υποδομές της Κρήτης.
Όλα τα άλλα είναι,
να τα λέμε στους … Μουζαχεντίν λίγο πριν τις αποστολές που τους αναθέτουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: