Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Σάκης Παναγάκης : "η εντολή του προπονητή ήταν να σουτάρω τρίποντο εγώ ή ο Παναγιώτης Μπαρλάς" !

πηγή : www.basketblog.gr

Η νίκη του ΟΦΗ επί της Κομοτηνής δίνει τη δυνατότητα στους κρητικούς να διεκδικήσουν την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Σάκης Παναγάκης είναι αυτός που με δύο συνεχόμενα τρίποντα σε κρίσιμο σημείο του αγώνα έδωσε το έναυσμα για την σημαντίκη αυτή νίκη.

Ο 25άχρονος παίκτης σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του ανέφερε: "Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στο κυνήγι της ανόδου. Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς και από υπολογισμούς που κάναμε η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι δύσκολη για αυτό προσπαθούμε τουλάχιστον για την τέταρτη που και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στην Α2. Έτσι ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το 2/2.

Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια από δικά μας λάθη. Έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια εκεί που προηγούμαστε του σκορ μόλις ο αντίπαλος μας πλησιάσει, να "πέφτουν οι κουρτίνες" και χάνουμε το παιχνίδι".

Όσο για την παρουσία του η οποία αποδείχθηκε καταλυτική σχολίασε:"Ήταν η εντολή του προπονητή να σουτάρω τρίποντο εγώ ή ο Παναγιώτης Μπαρλάς. Το χρειαζόταν από την αρχή του ημιχρόνου η ομάδα το τρίποντο για να μπορέσει να ξεμπλοκάρει. Εγώ απλά βρήκα την ευκαιρία και σούταρα".

Τέλος ο πλέι μέικερ του ΟΦΗ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους αντιπάλους: "Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή που παρότι ήταν μία αδιάφορη ομάδα το πάλεψε. Το κίνητρο ήταν μονόπλευρο και ισχυρό. Πολλές ομάδες δεν παλεύουν και τα παρατάνε. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει και αλλοίωση του πρωταθλήματος..

Δεν υπάρχουν σχόλια: