Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Στην ένατη θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα το 20 Λύκειο Άνω Λιοσίων. Θερμή υποδοχή των αθλητών του Μαντουλίδη στην Θεσσαλονίκη !

πηγή : www.weplayball.gr

Με την ένατη θέση επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη το 20 Λύκειο Άνω Λιοσίων που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Η ελληνική ομάδα επικράτησε στον τελευταίο αγώνα του Λουξεμβούργου με 57-46 αλλά της έμεινε η πίκρα ότι πιθανόν υπό διαφορετικές συνθήκες να είχε καταφέρει κάτι καλύτερο σε αυτή την διοργάνωση. Στην ομάδα συμμετείχε και η Γρηγορία Πατεράκη που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον ΟΑ Χανίων. Στα αγόρια τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Συγκινητικές στιγμές εξελίχθησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη της αποστολής της σχολικής ομάδας μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Τους τριταθλητές κόσμου περίμεναν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, η σύζυγος του ιδρυτή των Εκπαιδευτηρίων Αικατερίνη Μαντουλίδου, οι διευθυντές Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού του σχολείου, ο διευθυντής του Ζωγράφειου Λυκείου της Κωνσταντινούπολης Γιάννης Δερμιτζόγλου, που βρίσκεται στην Πρώτη Σερρών για την Μαθητιάδα και αρκετοί συμμαθητές και γονείς των παιδιών. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης αφού συνεχάρη έναν έναν τους αθλητές τόνισε ότι: «Η επιτυχία είναι σαφέστατα πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστούμε που δοξάσατε την πόλη και την Ελλάδα και εύχομαι σ’ όλους σας να έχετε και στο μέλλον αντίστοιχες στιγμές». Δακρυσμένη η Αικατερίνη Μαντουλίδου δήλωσε: «Τρία μετάλλια σε τρεις συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό. Μας κάνατε όλους περήφανους και είμαι σίγουρη ότι ο Ευάγγελος Μαντουλίδης μας κοιτάει από ψηλά γεμάτος ικανοποίηση». Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Πάλλης τόνισε: «Η διάκριση ανήκει πάνω απ’ όλα στα παιδιά. Συγχαρητήρια σ’ όλους και ελπίζω τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη να συνεχίσουν την παράδοση και στα επόμενα πρωταθλήματα». Τέλος ο αρχηγός Σωτήρης Ζεϊμπέκης που μίλησε εκ μέρους όλων των παικτών ανέφερε: «Είναι σίγουρα μια ξεχωριστή στιγμή και μια μεγάλη διάκριση για όλους μας. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: