Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Τα ... παράπονα του φίλου μας !


Από ένα πολύ καλό φίλο πήραμε το παρακάτω e-mail :

"Εάν το τμήμα των αγοριών του αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ έπαιρνε μετάλλιο ή κάποια καλύτερη θέση, φαντάζομαι τι θα γινόταν!
Τα κορίτσια, χωρίς την προετοιμασία, τον εγκλεισμό σε ξενοδοχείο και την υποστήριξη της διοίκησης, πήραν τουλάχιστον ένα μετάλλιο! Και ούτε μια λέξη για αναφορά στους αγώνες τους!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία!"

O καλός φίλος έχει δίκιο σε ότι αφορά την δημοσιότητα, όμως όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι για να υπάρχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση πρέπει να υπάρχει και βοήθεια. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε συγχρόνως παντού. Βρεθήκαμε στην Ιεράπετρα και προσπαθήσαμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση από τους αγώνες. Εάν μας έστελναν επίσημα στοιχεία και υλικό (αποτελέσματα, πόντους, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) από την Κύμη θα τα εμφανίζαμε αμέσως στο site blog. Πάντως καλό θα είναι και στην ΕΚΑΣΚ (και αυτό θα το τονίσουμε και εμείς στο συμβούλιο της Τετάρτης) αυτοί που πηγαίνουν στις επίσημες αποστολές να ενημερώνουν για τα όσα γίνονται στους αγώνες. Επίσης είναι γνωστό ότι η προετοιμασία των αγοριών στο Belvedere έγινε με πρωτοβουλία γονέων και με χορηγία της ιδιοκτησίας του Ξενοδοχείου.

Τέλος όσο αφορά την απόδοση των αγοριών, για τα οποία θα πρέπει να τονισθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΚΑΣΚ που συμμετέχον σε Final Six, εμείς θα παραθέσουμε απλώς τα όσα είπε σήμερα στον Athletic Radio 104.2 FM ο καθ’ ύλη αρμόδιος, ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Νίκος Τούφας :

"το πάθος των παιδιών της ομάδας περίσσευε. Αν και ο μέσος όρος ύψος αυτής της γενιάς ήταν χαμηλός σε σχέση με τους αθλητές των άλλων 5 ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, τα παιδιά το αντιπάλευαν μέσα στο γήπεδο με την τεράστια θέληση και διάθεση που έδειχναν. Η ομάδα αυτή ήταν μακρά η πιο μαχητική των αγώνων και φάνηκε ότι με αντιπάλους με μεγαλύτερο μέσο όρο, όπως η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα παιδιά της Κρήτης πάλευαν και πέρα από τις δυνάμεις τους και πέρα από αυτό που θα έπρεπε να κάνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: