Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Και με ένα δικό μας ρεκόρ έκλεισε η διοργάνωση στην Ιεράπετρα ! Οι επίσκέψεις στο site - blog Κυριακή και Δευτέρα ξεπέρασαν τις 4.000 !!!


Με τα στατιστικά στοιχεία του Final Six των Ενώσεων των Αγοριών στην Ιεράπετρα ολοκληρώσαμε την παρουσίαση των αγώνων. Η διοργάνωση του τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της πόλης Μανόλης Μαστοράκης η τοπική αυτοδιοίκηση θα αναλάβει την μόνιμη (σε ετήσια βάση) διοργάνωση των αγώνων. Στο αγωνιστικό τομέα το επίπεδο ήταν πολύ ψηλό και παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες με τον τίτλο και τα μετάλλια να κρίνονται στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά. Η ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε με πάθος και μαχητικότητα σε όλα τα παιχνίδια, όμως βρέθηκε μπροστά σε ομάδες με πολύ καλούς σωματότυπους αθλητών και με αρκετά φιλικά και επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Η κλίση 4 αθλητών, έναντι των 2 που ήταν πέρυσι, στο camp της Νότιας Ελλάδας (Σπάρτη 8-9-10 Μαΐου), που είναι η αρχή για τους αθλητές που θα επανδρώσουν φέτος την Εθνική Παμπαίδων, είναι σίγουρα μια επιτυχία. Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε είναι σημαντικές και αν προσπαθήσουμε είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα πάμε πολύ καλύτερα. Αρκεί να σκύψουμε όλοι μας το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά και πάνω από όλα με προγραμματισμό.

Όσο φορά την δική μας παρουσία στην διοργάνωση είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τα εύσημα από ανθρώπους από όλη την Ελλάδα για την ενημέρωση που προσφέραμε το τριήμερο των αγώνων και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας να δεχόμαστε συγχαρητήρια από επαγγελματίες δημοσιογράφους από πολλά μέρη της χώρας μας. Λίγο πάνω από τις 4.000 επισκέψεις δέχθηκε το διήμερο Κυριακή - Δευτέρα το http://kretaworldbasket.blogspot.com/ , που βέβαια είναι ρεκόρ για το site blog.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους συνεισέφεραν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, στους ανθρώπους της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΚ, του Δήμου της Ιεράπετρας και της ομάδας της πόλης, τους διαιτητές, τους κριτές, τους αθλητές και τους φίλους του μπάσκετ από όλη την Ελλάδα που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: