Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Α2 Ανδρών : με πολλά προβλήματα ο Αμύντας το Σάββατο στο Ηράκλειο !


πηγή : www.basketblog.gr
Η… γκαντεμιά πάει... σύννεφο στον Αμύντα, για τον οποίο το 2010 ξεκίνησε με απανωτές ατυχίες, τραυματισμούς και απουσίες. Μετά τους Μάρτι Λαζαρίδη (διάστρεμμα) και Χρήστο Μπάρμπα (θλάση στο γαστροκνήμιο), στο "απουσιολόγιο" προστέθηκαν και οι Φαίδων Παγώνης και Ηλίας Μουτράν.
Ο πρώτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έχει ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και ο τρόπος αντιμετώπισης της.
Ενδεικτικό της… κακοδαιμονίας που ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου, είναι και το εξής απίστευτο περιστατικό:
Την ώρα που ο Χρήστος Μπάρμπας έκανε μια άσκηση στην προπόνηση με το ειδικό λάστιχο, στα πλαίσια του προγράμματος φυσιοθεραπείας που ακολουθεί, έσπασε το λάστιχο και χτύπησε στο πρόσωπο τον γκαρντ του Αμύντα. Ο Μπάρμπας τραυματίστηκε στο μάτι και μάλιστα δεν έβλεπε για αρκετή ώρα…
Αγιασμός επειγόντως λοιπόν στον Υμηττό, καθώς το Σάββατο ο Αμύντας δίνει στην Κρήτη ένα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στον ΟΦΗ και μέχρι στιγμής μετρά τέσσερις απουσίες βασικών παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: