Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Κοινό … Ανακοινωθέν … Blogs !

Κοινή ανακοίνωση των 3 Κρητικών Blogs

"http://irakliokidbasket.blogspot.com/" ,
"http://basket-kreta.blogspot.com/" ,
"http://kretaworldbasket.blogspot.com/" ,

με αφορμή το σχόλιο του Αντώνη Παπουτσάκη στην εφημερίδα "Πατρίς" με τίτλο τίτλο “Μικροσυμφέροντα” :

(σημείωση : Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τα όσα αναφέρουμε στην παρακάτω δήλωση μας δεν αφορούν και δεν "φωτογραφίζουν" κατά οποιοδήποτε τρόπο κανένα παράγοντα του Μπάσκετ της Κρήτης, αλλά εκφράζουν μια γενική άποψη μας και τον έντονο προβληματισμό μας.)

"Δεν είμαστε Μουζαχεντίν κανενός" !
"Eπειδή έχουν γνώση οι φύλακες, είναι σίγουρο ότι το Μπάσκετ της Κρήτης αργά ή γρήγορα θα πάει και πάλι μπροστά"

"Οι εποχές που όλα έμπαιναν κάτω από το χαλί έχουν εκλείψει εδώ και αρκετό καιρό από το χώρο του Μπάσκετ της Κρήτης και μάλιστα αυτό ήταν κάτι που απαιτούσε σύσσωμος ο Μπάσκετικός κόσμος του νησιού. Τώρα είναι η εποχή του… «όλα στο φως της δημοσιότητας».

Τα blogs είναι η πιο ελεύθερη μορφή διακίνησης ιδεών που υπήρξε ποτέ στον κόσμο. Και αυτήν την αρχή και εμείς επιτελούμε ανιδιοτελώς και με εφαλτήριο την αγάπη στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Εμείς δεν είμαστε Μουζαχεντίν κανενός και ούτε θέλουμε τις καρέκλες κάποιων που έχουν στρογγυλοκαθίσει σε αυτές !

Εμείς προσπαθούμε να προβάλλουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται τα όσα συμβαίνουν στο χώρο, εκφράζοντας βέβαια ελεύθερα και την άποψη μας, αφού δεν είμαστε έμμισθοι υπάλληλοι κανενός.

Το οικονομικό άνοιγμα οποιουδήποτε δεν το έχουμε δημιουργήσει εμείς. Αυτοί που χρωστάνε να μας πουν γιατί χρωστάνε και να βρουν τον τρόπο να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες πριν παραδώσουν οποιαδήποτε καρέκλα και αν κρατούν ή έχουν πάρει μαζί τους σπίτι τους.

Δεν είναι «στείρο κουτσομπολιό» οι αλήθειες που λέγονται και ενοχλούν κάποιους!

Και βέβαια η «νέα μόδα» εξυπηρετεί κατά το δοκούν ορισμένους που αντί να κάνουν την δουλειά τους μέσα στα γήπεδα, βρίσκουν έτοιμα άρθρα και φωτογραφίες (δωρεάν) και τα δημοσιεύουν στις εφημερίδες τους (επί πληρωμή) !!!

Ας είμαστε φειδωλοί με εκφράσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές φίμωσης της ελευθερίας του λόγου! Εξ’ άλλου κανείς δεν σας υποχρεώνει να διαβάζετε τα blogs (όπως άλλωστε κάνουν πολλοί «υπεύθυνοι ανάπτυξης»). Αρκεστείτε στην διαχείριση των τετριμμένων σας και στις δημόσιες σχέσεις σας!

Και βέβαια επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, είναι σίγουρο ότι το Μπάσκετ της Κρήτης αργά ή γρήγορα θα πάει και πάλι μπροστά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: