Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Μετακομίζουμε στην ... Σερβία ! Σύνδεσμος Κριτών : ".... η Ιεράπετρα έγινε το Κέντρο Αναφοράς"


Το βίντεο με τα highlights από τον αγώνα της Παρτιζάν με την Λιέτουβος Ρίτας (νίκη με 97-67 με την οποία η ομάδα του Βελιγραδίου εξασφάλισε και μαθηματικά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την παρουσία της στο ΤΟΡ-16, ) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague, το ανεβάσαμε στο Youtube σήμερα τα ξημερώματα (1:30πμ). Πείτε μου τώρα πως είναι δυνατόν στις 8πμ να τον έχουν δει περίπου 1.000 φίλοι μας και στις 11πμ 2.100 ! Μάλλον πρέπει να μετακομίσουμε στην Σερβία, όπου θα … δικαιωθούν σίγουρα οι προσπάθειες μας !


Σύνδεσμος Κριτών : ".... η Ιεράπετρα έγινε το Κέντρο Αναφοράς"

Μετά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και ο Σύνδεσμος Κριτών (ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ) με Δελτίο Τύπου του συγχαίρει του διοργανωτές του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Εφήβων U18 που έγινε τα Χριστούγεννα στην Ιεράπετρα. Αναλυτικά :

“Αξιότιμοι Κύριοι. Με αφορμή την διεξαγωγή του 1ου Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Εφήβων που διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία πριν από λίγες ημέρες στην πόλη της Ιεράπετρα , νιώθουμε και θέλουμε να σας εκφράσουμε τα ευχαριστήρια μας για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή από όλους τους συμμετέχοντες του Δήμου καθώς και του Α.Ο Ιεράπετρας.
Το κλειστό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας, μα και η Κρήτη ολόκληρη, έγιναν το Κέντρο Αναφοράς σε όλους όσους ασχολούνται και αγαπούν το άθλημα που λέγεται Μπάσκετ. Η συνεχής στήριξη και η ανάπτυξη υποδομών των ακαδημιών όλων των Συλλόγων πρέπει να είναι διαρκής και να στηρίζεται συνεχώς. Όλοι οι υπεύθυνοι, οι άνθρωποι του Δήμου Ιεράπετρας, το Σωματείο Α.Ο Ιεράπετρας, ασχολήθηκαν με ζήλο, μεθοδικότητα, εργατικότητα και αγάπη για αυτήν την τριήμερη διοργάνωση.
Τα Μέλη μας που κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτό το ΤΟΥΡΝΟΥΑ έχουν να λένε και να θυμούνται τα καλύτερα. Μας παρείχατε μια πολύ εγκάρδια και άψογη φιλοξενία. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε σας και περισσότερο από όλους στους ίδιους τους αθλητές.
Ο Σύνδεσμος μας θα σας στηρίζει και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σα και σε άλλα παρόμοια αθλητικά δρώμενα που ίσως και άλλοι Δήμοι, Φορείς, Σωματεία του Μπάσκετ πραγματοποιήσουν. Τα πολύ θερμά μας συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους ακόλουθους στόχους σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: