Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

"Δελτίο.......θυελλωδών συνεδριάσεων της ΕΚΑΣΚ" !


Από το πάντα ενημερωμένο "http://basket-kreta.blogspot.com/" και τον φίλο Μανόλη που τα λέει πάντα ... "τσεκουράτα και χωρίς περιστροφές, διαβάζουμε τα παρακάτω με τίτλο "Δελτίο.......θυελλωδών συνεδριάσεων της ΕΚΑΣΚ" :

"Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ έχοντας στην ημερήσια διάταξη πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.Το σημερινό συμβούλιο αναμένεται.....θυελλώδες καθώς έχει ανακοινωθεί (χωρίς να βγεί προς τα Μ.Μ.Ε- και είναι ένα θέμα αυτό - οτι έχει κληθεί σε απολογία ο περιφερειακός προπονητής της Κρήτης κ. Γιάννης Κόκκινος. Θα προσπαθήσουμε να παρεβρεθούμε (γιατί υπάρχει κι ο αγώνας εφήβων Εργοτέλη-Ιεράπετρα) και θα σας ενημερώσουμε........"




Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης
- ΑΓΟΡ και Ιεράπετρα στον μεγάλο τελικό !

Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης με τους δύο εξ αναβολής αγώνες. Την Δευτέρα το βράδυ στην Αλικαρνασσό η Ιεράπετρα γνώρισε την μοναδική της ήττα χάνοντας με σκορ 68-60 από τον Εργοτέλη, έχοντας όμως ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο της.
Ο μεγάλος τελικός του θεσμού θα γίνει την Δευτέρα 18-1-10 στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΑΓΟΡ στην Ιεράπετρα, ένα παιχνίδι με τις δύο καλύτερες ομάδες φέτος στην Κρήτη σε αυτήν την κατηγορία, που όλοι οι φίλοι των υποδομών και του μπάσκετ της Κρήτης περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δειλινά - ΟΦΗ 52-54
Εργοτέλης - Ιεράπετρα 68-60

Δεκάλεπτα: 16-13, 15-16, 17-06, 20-25
Εργοτέλης(Βισκανδουράκης Γ.): Παπαδογιαννάκης 2, Δημητριάδης 2, Καραπιδάκης 7, Ράπτης 3(1) , Κατσαμπρακάκης 37(4), Καλογεράκης 10(2, )Κοκιάδης 5, Τζανάκης, Παπαδογιωργάκης, Μανδηλάκης 2
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Aθενάκης 2, Βασιλειάδης 20, Κουφάκης, Μαρκάκης 2, Καρβούνης, Παπαδάκης 14(2), Μάλλιαρης 11(1), Μαλαθράκης,Van De Bilt 2, Γιαννακουδάκης 3(1), Βελημβασάκης 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: