Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο ...μετεωρολόγος Μανόλης Σκεπαθιανός !

Τελικά ο Μανόλης Σκεπαθιανός είναι και ... μετεωρολόγος !!! Διαβάζουμε από το πολύ ανανεωμένο και ενημερωμένο τελευταία blog "http://basket-kreta.blogspot.com/" :

"ΕΚΑΣΚ : παραιτήθηκαν Χαλαμπαλάκης - Κανάκης"

"Τελικά δικαιωθήκαμε. Το χθεσινό Δ.Σ της Ένωσης ήταν κάτι παραπάνω απο ....θυελλώδες. Τρικυμιώδες θα λέγαμε.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ.κ.Χαλαμπαλάκης υπέβαλε μαζί με τον κκ.. Κανάκη τις παραιτήσεις τους και επέμεναν σε αυτές.
Τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης δεν έκαναν δεκτές τις παραιτήσεις. Όπως μας είπε το μέλος της Ένωσης κ.κ Λαμπράκης "δεν μπορούμε να δεχθούμε τις παραιτήσεις μεσούσης της περιόδου, έχοντας σε διαδικασία όλα τα πρωταθλήματα με διαιτητές ,γραμματεία κλπ".
Έτσι αποφασίστηκε την (αύριο) Τετάρτη στις 19.30 να συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. με σκοπό να λυθούν οι όποιες διαφωνίες".

Μια μόνο παρατήρηση θα θέλουμε να κάνουμε στα όσα αναφέρει ο φίλος μας Μανόλης για χάρη της πλήρους ενημέρωσης αφού το θέμα έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας μέσα από το πλήρες ρεπορτάζ που έκανε το "http://basket-kreta.blogspot.com/" και έχουν γίνει σε αυτό και επίσημες δηλώσεις συναδέλφων στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ. Εμείς προτείναμε στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας 11-1-10 να γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις των δύο αγαπητών συναδέλφων, αφού οι ίδιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια. Άλλωστε υπάρχουν άξια αναπληρωματικά μέλη (4 συνολικά) να τους διαδεχθούν, αν επιμείνουν στις παραιτήσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης 13-1-10 και επίσης βάσει του καταστατικού της ΕΚΑΣΚ υπάρχει και η δυνατότητα συμπληρωματικών εκλογών αν χρειαστεί. Βέβαια και η άποψη των εκλεκτών συναδέλφων Μάνθου Σταθάκη και Μιχάλη Λαμπράκη (που διατυπώνεται και στο παραπάνω ρεπορτάζ) ότι θα πρέπει το τωρινό σχήμα να ολοκληρώσει τα φετινά πρωταθλήματα και να προσπαθήσει να διεκπεραιώσεις τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν, μας βρίσκει και αυτή σε γενικές γραμμές σύμφωνους.

Διαβάστε επίσης στο blog του φίλου Μανόλη μια πλήρη ανάλυση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ με αποτελέσματα, βαθμολογίες , σκόρερς κλπ (http://basket-kreta.blogspot.com/2010/01/blog-post_12.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια: