Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους ... Τέλος τα Ψέματα !



Μιλώντας γενικά και αόριστα και ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ότι στα παρακάτω δεν αναφερόμαστε κατά οποιοδήποτε τρόπο σε κανέναν προσωπικά παράγοντα ή εμπλεκόμενο με το μπάσκετ της Κρήτης, θα παρακαλούσαμε όλους όσους τουλάχιστον έχουν κάποιες θέσεις ευθύνης να σταματήσουν να λένε ψέματα αν λένε και όταν λένε.
Η περίοδος χάριτος για όλους μας (και βάζουμε και εμάς τους ίδιους μέσα) έχει τελειώσει. Η αλήθεια είναι πάντα μία και θα πρέπει να έχουμε το θάρρος να την λέμε.

Το σχέδιο κάποιων να βάλουν τα 2 – 3 blog της Κρήτης να τσακώνονται μεταξύ τους για να παραιτήσουν αυτούς το πήραμε χαμπάρι αυτοί που έπρεπε να το πάρουμε. Αλλά αυτές είναι τακτικές του ψυχρού πολέμου και τέτοιο πόλεμο τώρα δεν έχουμε.

Και θα αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα : ο Παντελής Ρυακιωτάκης διατέλεσε Γενικός Γραμματέας στην ΕΚΑΣΚ πριν πολλά χρόνια και μάλιστα όταν είχε την ευθύνη του Αναπτυξιακού Κρήτης στα Αγόρια με προπονητή τον Νίκο Τούλη (μαζί με Γιώργο Μακράκη και Βασίλη Καραϊσκο) η ομάδα της ΕΚΑΣΚ στα αγόρια κατέλαβε στο Final Six των Ενώσεων στα Χανιά το 1996 την 3η θέση, που είναι η ψηλότερη που έχει πάρει μέχρι και σήμερα. Αυτό για παράδειγμα είναι μια αλήθεια. Και όμως κάποιοι έχουν το θράσος να την αμφισβητούν !

Επίσης κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν λέμε για παράδειγμα “καλούμε τον Λυριντζάκη σε απολογία” και αυτό αποφασίζεται ομόφωνα από τον οποιοδήποτε φορέα που έχει αυτήν την αρμοδιότητα, τον καλούμε να απολογηθεί για συγκεκριμένο παράπτωμα. Τώρα αν κάποιοι την λέξη απολογία την ταυτίζουν στο μυαλό τους ή θέλουν για τους δικούς τους λόγους να την ταυτίζουν με την λέξη "διευκρινίσεις" ή με την λέξη "έκθεση ιδεών", αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του φορέα που πιθανόν να συμμετέχουν.

Τέλος όταν ένας οποιοσδήποτε φορέας παίρνει μια απόφαση να συνεχίσει μια διαδικασία, δεν μπορούμε εμείς να βγαίνουμε και να λέμε γράψε ότι το θέμα έχει τελειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: