Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τα Μικροσυμφέροντα, οι Φύλακες που έχουν γνώση, το χτένι που έχει φτάσει στο κόμπο και … η μπάλα που χάθηκε !!!

Στην αγαπημένη μας για πολλούς και διαφόρους λόγους εφημερίδα του Ηρακλείου “Πατρίς, διαβάζουμε ένα σχόλιο του επίσης αγαπημένου φίλου και έγκριτου αθλητικογράφου Αντώνη Παπουτσάκη. Εμείς είμαστε πολύ μικροί δημοσιογραφικά μπροστά στις γνώσεις του Αντώνη όσο αφορά τα δρώμενα στο χώρο του Μπάκσετ τις τελευταίες δεκαετίες. Όμως έχουμε την αίσθηση, κατά την ταπεινή μας πάντα γνώμη, ότι ο φίλος μας Αντώνης έχασε λίγο την μπάλα όπως λέμε ή καλύτερα έπαιξε σε λάθος γήπεδο !

Αυτά σε πρώτη φάση και θα επανέλθουμε αργώτερα, εκφράζοντας όμως και ένα ερώτημα στο φίλο μας Αντώνη : εμείς σαν μέλη της ΕΚΑΣΚ τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε βρει δύο ομάδες χορηγών, μια για την Μικτή Κρήτης Αγοριών που κάλυψε τα έξοδα της προετοιμασίας της για μια εβδομάδα και μια για την Μικτή Κρήτης U18 που προτείναμε να δημιουργηθεί, ενώ βρήκαμε χορηγούς που κάλυψαν τα έξοδα της ραδιοφωνικής εκπομπής της ΕΚΑΣΚ στον ΑΝΤ1 Κρήτης για μια ολόκληρη χρονιά. Αν γνωρίζει λοιπόν ας μας πληροφορήσει τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, τα οποία όλα βέβαια σε γενικές γραμμές έχουν προσφέρει πολλά στο άθλημα κατά την πολύχρονη παρουσία τους στον χώρο, το αντίστοιχο διάστημα ποιούς χορηγούς έφεραν στην Ένωση ; Και επίσης πήγαμε σε κάποιες μεγάλες διοργανώσεις του Αναπτυξιακού Προγράμματος, που δεν καλυπτόταν τα έξοδα από την ΕΟΚ, με δικά μας χρήματα. Έκανε κάποιος άλλο μέλος του ΔΣ κάτι αντίστοιχο ;

Αναλυτικά το σχόλιο (οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας) του Αντώνη Παπουτσάκη με τίτλο “Μικροσυμφέροντα” :

"Το τοπικό μπάσκετ έχει αρκετά προβλήματα τα οποία προσπαθούν (όσο μπορούν ή όσο τους αφήνουν) να λύσουν ή να διορθώσουν αρκετοί παράγοντες που ασχολούνται με το χώρο εντός της ΕΚΑΣΚ. Και αντί όλοι να συσπειρωθούν γύρω από το κυριότερο πρόβλημα που είναι το οικονομικό (τα χειρότερα έρχονται) εντούτοις ασχολούνται κάποιοι με μικροσυμφέροντα και με ανούσια θέματα για να ικανοποιήσουν (κυρίως) τον εγωισμό τους. Θέματα που πολλές φορές γίνονται βορά σε διάφορα τοπικά blogs με σκοπό το στείρο κουτσομπολιό. Βλέπετε είναι η νέα μας μόδα… Όλα αυτά δεν εξυπηρετούν κανένα και ιδιαίτερα το άθλημα για το οποίο κόπτονται αλλά δεν γίνεται αντιληπτό ότι ανακόπτεται. Το χτένι έχει φθάσει στο κόμπο. Το τοπικό μπάσκετ έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες …"

Δεν υπάρχουν σχόλια: