Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Φιλικό - ΒΑΚ : ΟΦΗ - Ηράκλειο 79-70 (5-1-10) - Ο Γιώργος Βόβορας στα Τρίκαλα !

ΟΦΗ - Ηράκλειο 79-70
Δεκάλεπτα : 21-19, 46-34, 56-54, 79-70
Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Τρίτη (5-1-10) το βράδυ στο ΒΑΚ ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο, με την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου να παίρνει τελικά την νίκη με σκορ 79-70.
Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι σιγά – σιγά οι παίκτες του μπαίνουν στην νέα φιλοσοφία, ενώ από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία που θα επικεντρωθεί στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αμύντα στο ΒΑΚ, με τον Μάνο Χαλκιαδάκη να ενσωματώνεται και αυτός στην ομάδα (δεν αγωνίσθηκε στο φιλικό).
Από την άλλη μεριά ο Μανόλης Δημητριάδης δήλωσε ικανοποιημένος για την απόδοση των παικτών του μετά την ανάπαυλα των γιορτών, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα, ενώ η προπόνηση θα συνεχισθεί την Τετάρτη στο ΒΑΚ, με την ενσωμάτωση του Γιάννη Στεφανάκη που αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τραυματισμό στον ώμο.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Βόβορας προστέθηκε στο τεχνικό τιμ των Τρικάλων, ακολουθώντας και αυτός μετά τον Στέφανο Δέδα (Άρης) ένα νέο δόγμα σύμφωνα με το οποίο … οι πρώην τεχνικοί του ΟΦΗ αναλαμβάνουν βοηθοί προπονητές σε ομάδες Α1 !

O Μπάμπης Μαρκάκης στην "prive" θέση του στο ΒΑΚ, μαζί με τον Μανόλη Αρναουτάκη και τον "νόμιμο δικαιούχο της θέσης" Πέτρο Περάκη !

Η ψυχή του ΒΑΚ και του ΟΦΗ, ο Στέφανος !

Η Γραμματεία του φιλικού : Ηρακλής Σφακιανάκης - Μάνος Ξημέρης - Μάνος Σφακιανάκης

Γιάννης Χαρωνίτης - Παντελής Ρυακιωτάκης (δίνει ρεσιτάλ ... παρακολούθησης κάθε είδους μπασκετικού αγώνα - Βασίλης Ξημέρης - Νίκος Βλαχάκης - Σταύρος Κουνενός - Γιώργος Κορτσιδάκης)

Από τις υποδομές Χαρωνίτης (Χολαργός) και Βερτούδος (Δούκας), που τώρα είναι φοιτητές στην Αθήνα !

Βαγγέλης Βλάχος - Μάνος Ξημέρης

Όταν του βάζουμε ... οικογενειακές φωτογραφίες ο Νίκος Κρίτσαλος (εδώ με την μνηστή του) σημειώνει στον επόμενο αγώνα περίπου ... 40 πόντους. Για να δούμε την επόμενη Κυριακή τι θα κάνει ...

Οι προπονητές των δύο ομάδων : Μανόλης Δημητριάδης (Ηράκλειο) και ο ... μισός Κρητικός Βαγγέλης Βλάχος (ΟΦΗ) !

Δεν υπάρχουν σχόλια: