Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Η Μικτή Κρήτης Αγοριών της ΕΚΑΣΚ και το ... Κουίζ μας !


Δεχθήκαμε πολλά τηλέφωνα από γονείς παιδιών, αλλά και από παράγοντες συλλόγων, οι οποίοι μας ρωτούσαν γιατί δεν γίνεται σήμερα Δευτέρα προπόνηση της Μικτής Κρήτης Αγοριών της ΕΚΑΣΚ. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ Γιώργο Χαλαμπαλάκη και τον ενημερώσαμε, κάνοντας και την σχετική έρευνα μας. Επειδή όμως έχει ενδιαφέρον η όλη υπόθεση και είναι ίσως μια μικρογραφία του πως κινείται το Μπάσκετ στην Κρήτη, θα βάλουμε ένα σχετικό κουίζ (ψηφίζουμε αριστερά). Λοιπόν :

Γιατί δεν έγινε σήμερα Δευτέρα 4-1-10 η προπόνηση της Μικτής Κρήτης Αγοριών της ΕΚΑΣΚ ;

1. Γιατί τα παιδιά είναι … υπερ-προπονημένα και χρειάζονται ξεκούραση σύμφωνα με τους αρμόδιους !

2. Γιατί ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να κάνει πάνω από 2 προπονήσεις τον μήνα και μόνο στο Ηράκλειο !

3. Γιατί ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης δεν έχει βοηθούς, αφού οι Νομαρχιακοί Προπονητές απολύθηκαν !

Πάντως καλό είναι να σοβαρευτούμε και αντί να μιλάμε για ταφόπλακες και να κάνουμε περισπούδαστες αναλύσεις, να δούμε πως θα αξιοποιήσουμε το πλούσιο έμψυχο υλικό που διαθέτει το Μπάσκετ της Κρήτης στις μικρές αυτές ηλικίες σε αγόρια και κορίτσια, το οποίο εδώ και χρόνια "χάνεται μπασκετικά" μετά τα 14 και 15 του χρόνια, με ελάχιστες δακτυλοδεικτούμενες εξαιρέσεις αθλητών και αθλητριών που σε αυτήν την ηλικία ξενιτεύτηκαν από την Κρήτη και γύρεψαν μπασκετική στέγη μακριά από το νησί !

Δεν υπάρχουν σχόλια: