Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ελευθερία Ακρίβου προς Δημήτρη Ιωαννίδη : "Κόουτς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

Από την Ελευθερία Ακρίβου, την καλύτερη αθλήτρια (MVP των αγώνων) στο 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη 5-1-10 στην Νικήτη της Χαλκιδικής, πήραμε το παρακάτω e-mail, που δείχνει ότι η Ελευθερία εκτός από μεγάλη αθλήτρια είναι ένα κορίτσι που δεν ξεχνά αυτούς που την βοήθησαν και την βοηθούν, αναφερόμενη στον προπονητή της Δημήτρη Ιωαννίδη.
Είμαστε σίγουροι ότι η μικρή αθλήτρια από τα Χανιά θα έχει λαμπρό μέλλον στο μπάσκετ και σίγουρα θα την δούμε φέτος με την Εθνική Κορασίδων !

Η Κρήτη (και ειδικά η Δυτική) απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εδικά στις υποδομές στα Κορίτσια βγάζει μεγάλα ταλέντα. Το θέμα είναι πόσο θα τα βοηθήσουν οι έχοντες την θεσμική αρμοδιότητα να το κάνουν. Γιατί όπως αναφέρει και ένας φίλος μας (και της Ελευθερίας) "να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν σπουδαία ταλέντα με μέλλον. Θέλουν εργασία και ευκαιρίες. Δεν γίνεται να τους τις κόβουμε. Οι αθλητές μας και οι αθλήτριές μας κάνουν πάντα το καλύτερο. Πρέπει και εμείς να τους βοηθάμε όμως. Δεν γίνεται να λεγόμαστε φίλαθλοι, παράγοντες, μέλη επιτροπών και πρόεδροι αν δεν μπορούμε να βρούμε εμείς τρόπο να γίνονται αυτά τα παιχνίδια (σ.σ. αναφέρεται στο Αναπτυξιακό και τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σχετικά με αυτό). Δεν είμαστε Αθήνα για να έχουμε ευκαιρίες για φιλικά απεριόριστες".

Αναλυτικά η Ελευθερία Ακρίβου αναφέρει :
"Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Να είστε σίγουροι ότι πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να εκπροσωπώ την ομάδα μου,τους προπονητές μου και τα άτομα που πιστεύουν σε εμένα.
Με την ευκαιρία, εκτός από αυτούς που προαναφέρατε και που όλοι ευχαριστούμε, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και κάποιον που δουλέψαμε μαζί όλο το καλοκαίρι. Τον κόουτς Ιωαννίδη Δημήτριο που με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να φτάσω σε αύτη την επιτυχία μου και δεν αναφέρεται πουθενά.
Κόουτς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ελευθερία Ακρίβου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: