Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ προς Βαγγέλη Πλεξουσάκη : " ... υπερβάλατε εαυτούς ... " !


Δελτίο Τύπου Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης εύχεται στους διαιτητές-μέλη του και σε όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ στην Κρήτη, να έχουν μια ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη επιτυχίες αλλά και καλές διαιτησίες.
Παράλληλα απέστειλε επιστολή προς την ομάδας μπάσκετ του «ΑΟ Ιεράπετρας» με την οποία συγχαίρει τους αρμόδιους, για την επιτυχημένη διοργάνωση του «1ου διεθνούς τουρνουά εφήβων» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγώνων του «πρώτου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ εφήβων» που διοργανώσατε πριν από λίγες ημέρες, νιώθουμε την υποχρέωση να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας αλλά και το θαυμασμό μας, για τα όσα προσφέρετε στο άθλημα που όλοι υπηρετούμε. Είναι γνωστή η εργατικότητα και προθυμία που διακρίνει τόσο εσάς προσωπικά όσο και τα άτομα που σας περιβάλουν, ωστόσο πιστεύουμε ότι με την πρόσφατη διοργάνωση υπερβάλατε εαυτούς και βγάλατε «ασπροπρόσωπη» την ομάδα σας, την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά κι ολόκληρη την Κρήτη.
Στις τρεις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά, το κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας έγινε χώρος συνάντησης αρκετών φίλων που αγαπούν πραγματικά και με ανιδιοτέλεια το άθλημα και ειδικότερα όσων πιστεύουν στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής. Η εκδήλωση χαρακτηρίσθηκε απ’ όλους όσους την έζησαν από κοντά, σας μία απ’ τις αρτιότερες που έχουν διεξαχθεί ποτέ στο νησί μας.
Τα μέλη του Συνδέσμου μας που διηύθυναν τα 16 παιχνίδια, είναι υπερήφανα που τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια τέτοια πραγματική γιορτή του μπάσκετ. Ελπίζουμε ν’ ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας με την απόδοση μας στους αγώνες. Παράλληλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη σημαντική διευκόλυνση που παρείχατε στο μέλος μας κο Γ.Μάρο, σχετικά με το οικογενειακό πρόβλημα που του συνέβη κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Δεχθείτε λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητήρια για όσα έχετε πράξει μέχρι σήμερα και παρακαλούμε να συνεχίσετε με την ίδια θέρμη τις προσπάθειες σας για την ανάπτυξη των υποδομών μπάσκετ στο νησί μας. Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντοτε στο πλάι σας, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα πραγματοποιήσει ανάλογες πρωτοβουλίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: