Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Βασίλης Ράλλης : "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" !

Συνέντευξη (5-2-10) στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και στον Απόστολο Λιόγκα.

Ο Βασίλης Ράλλης, με θητεία στο Ηράκλειο (τρία χρόνια στην Α1), τον ΟΦΗ και τον Αρίωνα υποχρεώθηκε να σταματήσει πολύ πρόωρα το μπάσκετ. Αιτία ήταν οι πολλοί του τραυματισμοί που τον έθεσαν νοκ άουτ. Ωστόσο, η αγάπη του για το μπάσκετ ήταν τόσο δυνατή που δεν γινόταν να τον κρατήσει μακριά από αυτό. Έτσι, τον «κέρδισε» γρήγορα η προπονητική.
Ο 33χρονος τεχνικός βρίσκεται από πέρσι στον πάγκο της ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά του Ηρακλείου, στο πλευρό του Μανώλη Δημητριάδη. Το κρητικό συγκρότημα, αν και ξεκίνησε με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία, βρίσκεται στην έναρξη του δεύτερου γύρου στη δεύτερη θέση διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο. Αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος μιλώντας στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»:

«Μπορεί ο στόχος μας να μην ήταν η άνοδος στη Β’ Εθνική, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αν πάρουμε τα ντέρμπι στην έδρα μας, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Ράλλης και συνέχισε αναφερόμενος στο επίπεδο του πρωταθλήματος: «Είναι αρκετά δυνατό. Ειδικά ο όμιλός μας έχει υψηλό επίπεδο. Διαθέτει πολύ καλές ομάδες με εξαίρεση δύο που φαίνεται πως δεν μπορούν να κερδίσουν κανέναν».

Όσον αφορά στη συνεργασία που έχει με το... έτερόν του ήμισυ στον πάγκο του Ηρακλείου, τον Μανώλη Δημητριάδη σχολίασε: «Είναι εξαιρετική. Τα πηγαίνουμε περίφημα. Έχουμε καλή... χημεία μεταξύ μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που διαφωνούμε και τσακωνόμαστε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό». Ερωτηθείς σχετικά με τη στήριξη που έχει η ομάδα από τη διοίκηση, ήταν ξεκάθαρος: «Έχουμε την τύχη σε περίοδο οικονομικής κρίσης, να έχουμε έναν τρομερό χορηγό, που στηρίζει την προσπάθεια του προέδρου Μανόλη Λουκαδάκη και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Βασίλης Ράλλης αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Α1 και την ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει. Είναι πολλά επίπεδα επάνω από τους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα στο Μαρούσι και τον Πανελλήνιο γίνεται καλή δουλειά. Είναι ομάδες του προπονητή. Όσο για την ΑΕΚ, πιστεύω πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο είναι κρίμα που μιλάμε για τέτοιους στόχους. Η ΑΕΚ αξίζει να είναι ψηλά και να διεκδικεί πρωταθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: