Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Α2 Ανδρών : ΑΓΟΡ - μείωση των μηνιαίων αποδοχών των παικτών κατά 15% !


πηγή : www.basketblog.gr
Το "διαζύγιο" του Ρεθύμνου με τον Νίκο Καραγιάννη είναι πλέον και επίσημο. Η διοίκηση της Κρητικής ΚΑΕ ανακοίνωσε χθες την λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα κόουτς, καθώς το βράδυ της Κυριακής όπως έγραψε το basketblog, έκανε αποδεκτή την παραίτηση που είχε υποβάλλει μετά το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών.
Ο Σταύρος Μυκονιάτης θα είναι ο χεντ κόουτς της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ στο πλευρό του θα έχει το επίσης μέλος του τεχνικού τιμ, επί Καραγιάννη, Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη. Ο Μυκονιάτης έπιασε από σήμερα δουλειά και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δάφνη θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή στις νίκες.
Η αλλαγή προπονητή δεν ήταν το μοναδικό μέτρο που πήρε η διοίκηση μετά την ήττα από τις Σέρρες, που σήμανε το… ψαλίδισμα των ελπίδων για άνοδο. Όπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες του συλλόγου, επιβλήθηκε και πρόστιμο στους παίκτες από την απόδοση των οποίων υπάρχουν πολλά παράπονα. Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε μείωση των μηνιαίων αποδοχών τους (κατά 15%).
Όσον αφορά στη συνέχεια και δεδομένου ότι η άνοδοςπέταξε, στόχος της ομάδας είναι πλέον η ταχεία εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και η κατάκτηση της υψηλότερης δυνατής θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: