Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ελευθεριάδης - Σταθάκης - Πινακουλάκης : Οι απόντες – εξαφανισμένοι και οι παρόντες – ενεργοί !


Στους παράγοντες και στους προπονητές υπάρχουν οι απόντες – εξαφανισμένοι και οι παρόντες – ενεργοί. Στην Κρήτη είναι πλέον γνωστό σε όλους ποιοι ανήκουν στην πρώτη και ποιοι ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία.
Οι Βασίλης Ελυθεριάδης – Μάνθος Σταθάκης είναι δύο άνθρωποι που κινούνται μεν αθόρυβα χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, προσφέρουν όμως σημαντικό έργο και βοήθεια. Σήμερα η Μικτή Κοριτσιών της ΕΚΑΣΚ είχε προγραμματίσει προπόνηση στα Χανιά ενόψει των φιλικών αγώνων που θα δώσει 13 και 14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ. Επειδή τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα, ο Μάνθος Σταθάκης, αν και τυπικά δεν έχει σχέση με την ομάδα, πήρε το αυτοκίνητο του και μαζί με αυτό του Περιφερειακού Προπονητή Κρήτης στα Κορίτσια Αντώνη Πινακουλάκη και τον υπεύθυνο για την ομάδα Βασίλη Ελευθεριάδη μετέφεραν 5 κορίτσια από το Ηράκλειο και 5 από το Ρέθυμνο στα Χανιά.
Το ίδιο είχε κάνει ο Μάνθος και στην Αθήνα όταν είχαμε ανέβει στην Αθήνα για την προπόνηση αθλητών της Κρήτης στην Εθνική Παίδων. Μας πήρε από το αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο του, μας μετέφερε στο ΟΑΚΑ, ήταν συνεχώς μαζί μας και μας πήγε και στο καράβι. Είναι δε τους χειμερινούς μήνες, που έχει λάσκα στα επαγγελματικά του, παρόν σε πάμπολλους αγώνες εντός και εκτός Κρήτης, από τις ακαδημίες μέχρι τις Ανδρικές ομάδες.
Η συνεισφορά τώρα του Βασίλη Ελευθεριάδη στις Εθνικές ομάδες, ειδικά στα κορίτσια, είναι τεράστια. Αθόρυβα και χωρίς Δελτία Τύπου, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Εθνικών Αποστολών σε όλο τον Κόσμο είτε με τις Ένοπλες Δυνάμεις, είτε με τις Εθνικές ομάδες στο Μπάσκετ !


Το πρόγραμμα προπονήσεων τώρα στα Κορίτσια , που έχουν καταρτήση Πινακουλάκης - Ελευθεριάδης (με ... βοηθό τον Σταθάκη) συνεχίζεται την Δευτέρα 8-2-10 στις 5:30μμ στην Αλικαρνασσό με όλη την ομάδα της Μικτής Κρήτης παρούσα, την Τετάρτη 10-2-10 με φιλικό στα Χανιά στις 5.30μμ με ομάδα Νεανίδων – Κορασίδων του ΟΑ Χανίων (Δημητρουλάκη - Θεοδωράκης) και την Παρασκευή 12-2-10 με προπόνηση στην Αλικαρνασσό στις 5:30μμ και στην συνέχεια αναχώρηση το βράδυ στις 11μμ για Αθήνα (!!!).



***** Μιχάλη ο “Στρατηγός” σε έφαγε λάχανο. Και πλήρες ουσιαστικό πρόγραμμα όλης της ομάδας και ... βοηθό head coach !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: