Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Νεών Ανδρών : μεγάλο παιχνίδι στην Αλικαρνασσό ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ιεράπετρα (73-70) με ρεσιτάλ Σκάνδαλου !


Από ότι μαθαίνουμε (αφού εμείς είμαστε στο ΔΣ της ΕΚΑΣΚ από τις 6:30μμ μέχρι τις … 11μμ), έγινε μεγάλο παιχνίδι στην Αλικαρνασσό ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Ιεράπετρα για το Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Κρήτης, με την ομάδα του Γιώργου Μακράκη να παίρνει στο τέλος την νίκη με 73-70, αν και ήταν πίσω στο σκορ για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού μέχρι και 10 πόντους. Ουσιαστικά το παιχνίδι άρχισε να αλλάζει τροχία μετά το πρώτο δεκάλεπτο και την είσοδο του "μικρού" Χρήστου Σκάνδαλου, κίνηση που φαίνεται να βρήκε απροετοίμαστη την Ιεράπετρα και που έδωσε λύση στο κατέβασμα της μπάλας στον Εργοτέλη.
Ηγέτης λοιπόν του Εργοτέλη ο μικρότερος παίκτης της ομάδας, ο Χρήστος Σκάνδαλος με 23 πόντους και είναι πλέον φανερό πόσο έχει βοηθηθεί το παιδί αυτό από τις ευκαιρίες που του έχουν δώσει φέτος Γιώργος Μακράκης και Αλέξης Χριστοδούλου (αρκετές συμμετοχές και στην Ανδρική ομάδα του συλλόγου), πέρα βέβαια από την σκληρή δουλειά και προσπάθεια που καταβάλει ό ίδιος (για την οποία έχουμε και ιδία αντίληψη), αλλά και την στήριξη της οικογένειας του, ενώ συγχρόνως διακρίνεται όλως ιδιαιτέρως και για τις επιδόσεις του στο σχολείο του.
Για την Ιεράπετρα , που δεν κατάφερε να βρει εγκαίρως τρόπο αντιμτώπισης του Σκάνδαλου, κορυφαίος ο Δημήτρης Κολοβός με 25 πόντους και 7 τρίποντα, ενώ πολύ καλοί και οι Δημήτρης Μάλιαρης - Γιώργος Παπαδάκης, ενώ ο Αλέξης Βασιλειάδης χρεώθηκε γρήγορα με 3 φάουλ, κάτι που αναγκαστικά περιόρισε σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του στο παιχνίδι.
Για τον Εργοτέλη καθοριστικά ήταν τα 2 τρίποντα του Γρηγόρη Κατσπρακάκη στην κρίσιμη τελευταία περίοδο του αγώνα, ενώ ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Άρη Καραπιδάκη δεν του επέτρεψε να βοηθήσει όσο μπορούσε την ομάδα του. Κατά διαστήματα βοήθησαν σημαντικά και οι Χαλκιαδάκης - Καλασούντας.

Για το παιχνίδι ο ΠΑΡΙΣ ( ο γνωστός δεινός αναλυτής) έγραψε : "Μπάσκετ υψηλού επιπέδου, ατομικά και ομαδικά. Το ίδιο και για την διαιτησία. Μετά από αυτά το αποτέλεσμα είναι τριτεύον !" (σ.σ. Διαιτητές : Γιαννακουδάκης - Βαλούρδος)

Από το επίσημο site της Ιεράπετρας www.ierapetrabc.gr διαβάζουμε :
"Πολύ ωραίο παιχνίδι στην Αλικαρνασσό, με την ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι και να χάνει στο τέλος με αρκετά λάθη λόγω κούρασης. Μεγάλο παιχνίδι από ΚΟΛΟΒΟ-ΜΑΛΛΙΑΡΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ενώ οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν τον ΧΡΗΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (Παμπαίδας Α'-1995) , ο οποίος κάνοντας φοβερή εμφάνιση έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το πολύ ωραίο θέαμα που πρόσφεραν σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι".

Εργοτέλης - Ιεράπετρα 73-70
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 19-23 , 16-19 , 19-21 , 19-07
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ.Μακρακης- Ι.Βισκαδουράκης) :Κοκκιαδης, Σκανδαλος 23 (3), Καλασουντας 14, Χαλκιαδακης 18 (2), Κατσαπρακάκης 12 (3), Καλογεράκης , Καραπιδάκης 6, Δημητριαδης, Παπαδογιαννάκης, Βλασσοπουλος, Κρουσταλλακης .
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Ι.Γαιτανακης) : Αθενακης, Μαρκακης 2, Παπαδακης 8 (2), Βελημπασακης, Μαλλιαρης 9 (2), Ανδρουλακης 9 (1), Κολοβος 25 (7), Μποτσογλου 10, Γιαννακουδακης, Βασιλειαδης 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: