Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΣΕΠΚ - Γ' Εθνική - Μανόλης Δημητριάδης : "δεν βλέπουμε περισσότερα νέα παιδιά" !


Η πορεία του “Ηράκλειο στην Γ’ Εθνική είναι σίγουρα μεγάλη, όμως στιγμές δόξας γνωρίζει και ο προπονητής της ομάδας Μανόλης Δημητριάδης, που μαζί με τον Βασίλη Ράλλη δικαιώνουν απόλυτα την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν το καλοκαίρι η διοίκηση του συλλόγου και η επιτροπή μπάσκετ. Ο βγαλμένος από τα σπλάχνα του συλλόγου προπονητής, που είναι από τους λίγους προπονητές της Κρήτης που δίνει κάθε χρόνο το παρόν στα σεμινάρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα, έδωσε πριν από λίγο την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο site του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών. Αναλυτικά :

Το Ηράκλειο αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (2ος Όμιλος Νότου) κι αυτό αποδεικνύεται κι η από τη σημαντική νίκη επί της πρωτοπόρου Λιβαδειάς στην περασμένη Κυριακή. Ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Δημητριάδης μίλησε στο sepk.gr για αυτή την επιτυχία και την «απροσδόκητα» καλή σεζόν που διανύει η ομάδα της Κρήτης.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά (82-79 το τελικό σκορ) υπογράμμισε ότι: «Ήταν ένα ματς ζωής ή θανάτου, από την άποψη ότι έπρεπε να κερδίσουμε για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να ξεφύγει, αφού μας είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά, άσχετα με το αν δεν καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά. Μας μένει η νίκη, που μας κρατά σε απόσταση αναπνοής στη δεύτερη θέση».

Όσο για τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι; «Η Λιβαδειά είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Ίσως δεν μας πηγαίνει αγωνιστικά, διότι έχει πολλούς ψηλούς. Εμείς είμαστε μια καθαρά επιθετική ομάδα, έχουμε άλλωστε και την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία, κι από τη στιγμή που το σκορ πήγε ψηλά, εμείς θα είχαμε τον πρώτο λόγο. Θεωρώ ότι η νίκη κρίθηκε στην καλή μας επίθεση, αλλά και στην άμυνα που παίξαμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού».

Η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την ιστορική ομάδα της Κρήτης, με τον προπονητή της να δηλώνει ότι «μέχρι στιγμής η χρονιά εξελίσσεται απροσδόκητα καλά. Φτιάξαμε μια καλή ομάδα κι είχαμε θέσει ως στόχο τη γρήγορη παραμονή. Βρεθήκαμε, όμως, στη δεύτερη θέση και πλέον κυνηγάμε την άνοδο».

Τέλος αναφέρθηκε συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λέγοντας ότι «είναι πολύ δυνατό φέτος! Από τη μια υπάρχουν 4-5 ομάδες που κυνηγούν την κορυφή κι από την άλλη οι υπόλοιπες που είναι πολύ δυνατές, αν εξαιρέσεις την Ιεράπετρα και τη Χαλκίδα. Κι η παραμονή ακόμη θα κριθεί στο τέλος. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και μπορώ να πω ότι ο δικός μας όμιλος είναι ο πιο δυνατός από τους τέσσερις. Το μόνο ολοκληρώνοντας αρνητικό είναι ότι δεν βλέπουμε περισσότερα νέα παιδιά, αν κι είναι ένα γενικό φαινόμενο αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: