Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Πρωτάθλημα Παίδων Κρήτης - Final Four : ... προσδεθήτε !































Υπό την σκιά της συνέντευξης του Κώστα Μίσσα και τα όσο ανέφερε για τα Κλιμάκια των Εθνικών ομάδων σε Παίδες και Εφήβους, ξεκινάει το Σάββατο η τελική φάση (Final Four) του Πρωταθλήματος Παίδων, που αναμένεται να είναι συναρπαστική. Συμμετέχουν Ηράκλειο ( η μόνη αήττητη ομάδα της πρώτης φάσης), Εργοτέλης, ΑΓΟΡ και Ιεράπετρα, που ήρθε από την Β’ κατηγορία !
Το Σάββατο 6-2-10 θα γίνουν τα παιχνίδια : Ιεράπετρα – Ηράκλειο και ΑΓΟΡ – Εργοτέλης.

Σχετικά τώρα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Μίσσας εμείς θα τονίσουμε ότι όταν ο Εθνικός προπονητής πριν περίπου 3 χρόνια ζήτησε να γίνει Κλιμάκιο Εθνικής Κορασίδων στην Κρήτη, δεν του έδωσε κανένας τοπικός παράγοντας σημασία. Τώρα μαθαίνουμε για Κλιμάκια Εθνικής Παίδων σε Βέροια και Πάτρα και η Κρήτη είναι εκτός προγράμματος !
Και βέβαια όλοι καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει να υπάρχει Κλιμάκιο Εθνικής ομάδας σε μια περιοχή και Ομοσπονδιακός Προπονητής. Και σίγουρα αν ένα Κλιμάκιο δεν τροφοδοτεί με αθλητές τις Εθνικές ομάδες, τότε θα πρέπει να λογοδοτήσει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής γιατί συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχει πρόοδος ή υπάρχει στασιμότητα και βέβαια θα πρέπει να ψάχνει συνεχώς για νέα ταλέντα που θα μπορούσαν να προσφέρουν σε υψηλό επίπεδο !
Αυτά συμβαίνουν όταν εμείς δεν συνεδριάζουμε … γιατί δεν έχουμε θέματα να συζητήσουμε. Αυτές είναι οι πραγματικές ταφόπλακες του Κρητικού Μπάσκετ. Τώρα ποιοι τις έχουν βάλει, ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: